Грузинський салат Ацецили з куркою, квасолею, перцем і горіхами

Як зробити смачний Грузинський салат Ацецили з куркою, квасолею, перцем і горіхами рецепт простий. Ацецили – це не тільки салат. У Грузії багато страв з такою назвою. Приміром – пхали теж можуть бути різними, але все одно це пхали:) Ну ви зрозуміли😀Тут назву від методу приготування. Це дивовижно смачний салат! Всім обов’язково зберегти рецепт, переслати друзям, ❤️ і в коментах сказати спасибі🙂вам швидко, а у мене радості повні 👖

Інгредієнти

копчена курка 500 гр ( у мене варено-копчена, можна з мангалу)
червона квасоля в с/з консерви 250гр
баклажани 500 гр
болгарський перець 2 шт
кримський цибулю 1 середня головка
3 зубчики часнику
волоські горіхи 80гр
кінза 15г
наршараб 6 ст л
сванская сіль за бажанням
суміш оливкової і виноградного масел

Грузинський салат Ацецили з куркою, квасолею, перцем і горіхами покроковий рецепт

1. Горіхи обсмажити і порізати Баклажани і перці кладу прям в багаття або на вугілля, як обвуглилися і стали м’якими даю охолонути і знімаю шкірку. Можна запекти до готовності в духовці, змастивши маслом Курку раздираем на тонкі волокна, баклажан дербаним виделками як видео.
2. В цьому і є сенс ацецили, не ріжемо! Смак буде інший! Перець соломкою, зелень рубаємо часник через прес, квасоля зливаємо, цибуля перьями.
3. Заправка масло 2 види і наршараб добре перемішати. Присолити, подперчить! Все з’єднати і перемішати повітряно вилками.