Салат Лисяча Шубка з грибами, оселедцем, яйцем і картоплею

Як смачно зробити Салат Лисяча Шубка з грибами, оселедцем, яйцем і картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Картопля ~ 3 шт.
Філе слабосоленої оселедця (або червоної риби – 200 гр.
Яйця ~ 3-4 шт.
Печериці – 250 гр.
Лук 1 шт.
Моркву ~ 2 шт.

Салат Лисяча Шубка з грибами, оселедцем, яйцем і картоплею покроковий рецепт

1. Салат викладати шарами, кожен шар (крім останнього) змащувати майонезом.
2. 1. Картопля ~ 3 шт. відварити, натерти на крупній тертці.
2. Філе слабосоленої оселедця (або червоної риби – 200 гр. (нарізати кубиками.
3. Яйця ~ 3-4 шт. відварити, натерти на крупній тертці
4. Печериці – 250 гр. + Цибуля 1 шт. Цибулю і печериці нарізати і обсмажити.
5. Морква ~ 2 шт. відварити, натерти на крупній терке.
3. Зелень (кріп і петрушка) для прикраси.
Салат викладати шарами, кожен шар (крім останнього) змастити майонезом.