Салат Тбілісі з червоною квасолею і яловичиною

Як смачно зробити Салат Тбілісі з червоною квасолею і яловичиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже смачний і ошатний салат! Ситний і в той же час не важкий. Спробуйте!

Інгредієнти

Квасоля червона консервована – 1 банка
М’ясо відварне яловичина – 200 гр.
Лук червоний – 1 шт.
Перець болгарський (червоний) – 1 шт.
Перець Чилі(за бажанням) -1/2 шт.
Часник – 2 зубчики
Кінза – 1 пуч.
Горіхи волоські – 50 гр.
Сіль, спеції – за смаком
Оцет винний – 2 ст. л.
Масло рослинне – за смаком

Салат Тбілісі з червоною квасолею і яловичиною покроковий рецепт

1. Цибулю нарізаємо півкільцями і маринуємо в невеликій кількості води і оцті 20-30 хвилин. Квасоля гарненько промити і викласти в чашку. У болгарського перцю і у чилі прибрати насіння і нарізати тонкою соломкою, додати до фасоли.
2. Відварне і охолоджене м’ясо нарізати кубиками або соломкою, покласти до решти інгредієнтів. Кінзу дрібно нарізати, горіхи підсмажити на сухій сковороді або прожарити в мікрохвильовці і порубати. Додати до салату. Покласти в салат улюблені спеції (я додавала мелений перець, хмелі-сунелі) і соль.
3. Часник очистити і дрібно порубати, покласти в салат. Маринований лук, так само відправляємо до салату. Перемішати ретельно, але акуратно. Дати салату настоятися 20-40 хвилин і подавать.