Салат міністерський з яловичиною, млинцями, яйцем і огірком

Як зробити класичний Салат міністерський з яловичиною, млинцями, яйцем і огірком рецепт простий. Мама нагадала мені про такий простий і дуже смачний салат.😋 І все як ми любимо ШВИДКО І СМАЧНО‼️

Інгредієнти

Яловичина відварна
Огірки солоні
Яйце-2-3 шт
Цибуля ріпчаста
Майонез
Волоський горіх(за бажанням)
Перець запашний
Сіль(за потреби)

Салат міністерський з яловичиною, млинцями, яйцем і огірком покроковий рецепт

1. Яловичину і огірки нарізаємо соломкою. Яйця збити виделкою до однорідної маси і трохи посолити. На сухій антипригарній сковороді з цієї маси спекти млинці. Остудити і нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і трохи обсмажити на невеликому кол-ве масла.

2. Можна просто заправити майонезом, а можна взяти волоський горіх, подрібнити в блендері, з’єднати з майонезом, трохи поперчити і перемішати. Волоський горіх завжди допомагає підкреслити смак говядины.

3. Щоб красиво подати його ,можна викласти на край страви листя салату, а в середину салат і посипати подрібнений волоським горіхом. Приємного апетиту!!!

Відео рецепт 👇