Салат кальмари по-корейськи

Цей рецепт кальмари по-корейськи підкуповує швидкістю, звичайно, без урахування часу настоювання салату і простотою приготування. Готуємо Салат кальмари по-корейськи рецепт простий.

Інгредієнти

Кальмари – 300 гр
Морква – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Масло рослинне – 2-3 ст. ложки
Сіль – 0,25-0,5 ч. л (за смаком)
Перець червоний мелений – 0,5-1 ч. л (за смаком)
соєвий Соус – 3-4 ст. л
Приправа по – корейськи і гострий перець за смаком

Салат кальмари по-корейськи покроковий рецепт

1. Тушки кальмарів розморозити і очистити. 1,5 л води довести до кипіння. Кальмари опустити в киплячу воду і варити 1-2 хвилини (не більше). Промити холодною водою і нарізати соломкою. Моркву натерти, посолити, залишити на 30 хвилин, потім віджати виділився сок.

2. Цибулю нарізати півкільцями. У мисці змішати соєвий соус, олія, перець гострий і оцет з приправою по-корейськи. Окремо змішати кальмари, цибулю та моркву, залити соусом і перемешать.

3. Помістити кальмари по-корейськи в холодильник на 10-12 годин, періодично перемішуючи. Зберігати салат в холодильнику не більше 2-3 днів. P. S. Можна цибулю обсмажити, якщо не любите сирої. Виходить смачний салат.

Відео рецепт 👇