Салат з малосольною червоною рибою сьомгою, яйцями і авокадо

Як смачно зробити Салат з малосольною червоною рибою сьомгою, яйцями і авокадо простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цікавий рецепт салату на всі випадки життя. Смачно, яскраво і виглядає апетитно. Спостерігається деякий продуктовий єралаш, але при цьому виходить несподівано смачно 🤩 ⠀
Цей салат ще один приклад страви де дуже до місця червоний лук солодкого маринаду. Ну і звичайно, заправка кисло-солодка, пікантна за рахунок використання гострої російської гірчиці. ⠀ Буде смачніше, якщо використовувати два види риби — малосольный лосось і лосось холодного копчення 50/50. ⠀
І ще один маленький смакової секрет полягає у використанні японської сухої приправи «фурикакэ», яка зазвичай складається з висушеної, подрібненої риби, насіння кунжуту, дрібно нарізаних морських водоростей, солі, цукру і місо-порошку.

Інгредієнти

Стиглий авокадо — 150 г;
Лосось малосольный — 200 г (можна використовувати 50/50 з лососем холодного копчення);
Сир твердий типу «Ламбер» — 80 г;
Цибулю солодкого маринаду — 60 г (можна додати сирий червоний цибуля — 30 м);
Помідори Черрі (найсмачніше «медові») — 8-10 шт;
Яйця варені — 2 шт;
Салат айсберг — 180 г;
Петрушка — жменя листя;

Для заправки:
Мед квітковий без яскравого смаку — 1 ч. л. з гіркою;
Оливкова олія «екстра вірджин» — 4 ст. л.;
Сік 1/2 лимона;
Гірчиця гостра «російська» — 1 ч. л. з гіркою;
Сіль — щіпка;
Суміш чотирьох перців — щіпка.

Салат з малосольною червоною рибою сьомгою, яйцями і авокадо покроковий рецепт

1. В мисці з’єднуємо сік лимона, мед, гірчицю, оливкова олія, сіль, перець і інтенсивно перемішуючи, доводимо до стану однорідної емульсії. ⠀ Підготуємо інгредієнти: Авокадо, лосось і сир нарізати кубиком одного розміру. Варені яйця ріжемо на четвертинки. Листя салату нарвати шматочками одного размера.
2. Черрі ріжемо навпіл. Листя петрушки посікти. ⠀ У велике блюдо викладаємо шарами: Листя салату Авокадо, Сир, Шматочки риби, Маринована цибуля, Половинки помідорів черрі, Четвертинки яєць, Зелень петрушки.
3. Знову перемішуємо заправку до стану емульсії і поливаємо зверху салатну гірку, в самому кінці посипаємо фурикакэ. ⠀

4. Як варіант, цей салат можна заправити і акуратно перемішати у великій мисці і відразу порційно розкласти, прикрасивши помідорами чері і вареним яйцем. ⠀ Готуйте із задоволенням! Приємного аппетита!