Теплий салат з курячою печінкою і помідорами

Як зробити Теплий салат з курячою печінкою і помідорами рецепт простий.

Інгредієнти

•печінка куряча-300 гр.
•кунжутна олія-15 мл
•соняшникова олія-1 ст. л
•соєвий соус 30 мл
•мед -30 мл
•листя будь-якого салату-130 гр.
•помідори Черрі -120 гр.
•насіння кунжуту за смаком.

Теплий салат з курячою печінкою і помідорами покроковий рецепт

1. Курячу печінку помийте, поріжте на середні шматочки. На середньому вогні в сковороді нагрійте кунжутне масло +соняшникова, потім додайте печень.
2. Конда шматочки печінки підрум’яняться , влийте соєвий соус і гарненько все перемішайте. Через 5 хвилин додайте мед і знову перемішайте. Коли печінка перестане бути родової всередині, знімайте з плиты.
3. Листя салату грубо нарвете, помідори розріжте вздовж, зверху покладіть гарячу печінка, злегка полийте соусом від печінки, присипте кунжутом.