Салат Панцанелла класичний з страчателлой

Як зробити Салат Панцанелла класичний з страчателлой рецепт простий. Тут все дуже просто і по приготуванню і за інгредієнтами! Але ці рецепти вимагають виключно справжніх і соковитих томатів. Наприклад, з зимовими «пластиковими» помідорами ці рецепти, на жаль, не прокотять – буде зовсім не той.
Так що поки сезон і хороші томати знайти досить легко, дуже рекомендую спробувати! Ви закохаєтеся в ці страви. ❤️

Інгредієнти

Томати великі (краще мікс сортів) 2 шт.
Страчателла 50 гр.
Ремісницький хліб (чіабатта) 1/2 шт.
Каперси 2 стл.
Оливкова олія 3 стл.
Світлий бальзамічний оцет 1 чл.
Сіль/Мелений перець

Салат Панцанелла класичний з страчателлой покроковий рецепт

1. Томати нарізати великими шматочками і скласти в миску. Додати оцет і сіль і залишити на 15 хвилин, щоб вони дали сок.
2. Чіабатту рвемо руками на невеликі шматочки. Скроплюємо оливковою олією і трохи підсушуємо на сковороді, НЕ до сухарів)
3. В тарілку викладаємо страчателлу, потім томати (разом з соком), чіабатту і каперси.
Скроплюємо оливковою олією і перчим.
4. Обов’язково перемішуємо салат, щоб скибочки хліба просочилися соком і сыром.