Салат табуле класичний булгуру, помідорів і зелені простий рецепт. Табуле дуже смачний і корисний салат, раджу обов’язково пробувати, якщо ще не пробували. Сама булгур не люблю, але коли цей салатик приготую, їм із задоволенням 🤤
Інгредієнти
Булгур дрібного помелу – 1 ст (обсяг склянки 300 г)
Окріп-1,5 ст (обсяг склянки 300г)
1,5 ст/л томатна паста
Помідори Черрі
0,5 склянки рослинне масло (обсяг склянки 200мл)
Петрушка, кінза
Чорний перець
Сіль
Сік 1 лимона
Цибуля 1 шт
Листя салату
Салат табуле з булгуру, помідорів і зелені покроковий рецепт
1. Булгур намочити з окропом, залишити на 20-30 хвилин , щоб набухли. Потім додати олію, томатну пасту, сіль, перець, зелень (дрібно нарізана), цибуля , теж дрібно надрізаний і руками добре перемішати до однородности.
2. Черрі ріжемо уздовж (можна додати звичайні помідори, дрібно нарізані, можна, не те, не інше не додавати), додаємо на булгур і перемешаем.
3. В кінці наливаємо сік лимона , за бажанням оливкова олія і насолоджуємося з листям салату 🤤.
Відео рецепт 👇