Турецький салат з капустою, яблуками, морквою і йогуртовим соусом

Як смачно зробити Турецький салат з капустою, яблуками, морквою і йогуртовим соусом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

приблизно 500 г капусти
2 зелених яблука
3 моркви

Для йогуртового соусу:
300 гр молоко йогурту
1 столова ложка майонезу або ремулада
1 зубчик часнику
1 чайна ложка солі
Сік половинки лимона

Додатково:
2 гілочки кропу
жменя волоських горіхів

Турецький салат з капустою, яблуками, морквою і йогуртовим соусом покроковий рецепт

1. Першим ділом дрібно шаткуємо капусту. Очистимо і натремо яблука і моркву (після того, як яблуко натерли, видавлюємо трохи лимона і перемішуємо, щоб воно не потемніло).

2. Змішаємо інгредієнти для йогуртового соусу. З’єднуємо приготовані овочі з йогуртовим соусом і перемешиваем.

3. Можемо прикрасити волоськими горіхами і кропом. Поставити в холодильник на 2 години. Приємного апетиту

Відео рецепт 👇