Салат зі смаженими баклажанами, помідорами, огірками і часником

Смачний салат зі смаженими баклажанами, помідорами, огірками і часником рецепт простий і смачний! Вітаю вас друзі на каналі Сибірячка Готує з вами Олена! За рецептом своєї подписчицы 3 день поспіль готую чудовий салат з баклажанами це щось! Звичайні продукти чудове поєднання роблять цей салат божественним. Порційність велика. Багато виходить добре приготовані баклажани багато зелені друзі я хочу щоб ви обов’язково приготували і насолодилися смаком, цей салат можна не тільки в будній день їсти можна подати на святковий стіл і до шашлику чудовий.

Інгредієнти

Помідори 3 штуки
Часник 2 зубчики
Баклажани 2 штуки
Огірочки 3 штуки
Сметана для заправки 3 ст. л.
Рослинна олія для обсмажування 70 мл. л. сіль чорний і червоний перець за смаком.
Зелень за смаком у нас кінза, петрушка, кріп і базилік.

Салат зі смаженими баклажанами, помідорами, огірками й часником покроковий рецепт

1. Вогонь виставляють трохи вище середнього, наливаю рослинне масло, дам йому прогрітися. Баклажани нарізаємо на великий кубик, приблизно виходить десь два на два сантиметри. Пару штук достатньо. У прогріте масло викладаємо баклажани так щоб вони у нас обсмажувалися. Вогонь у мене виставлений високий, баклажана обсмажую з усіх боків, щоб вони стали золотисто-рум’яні. Готується вони дуже швидко, буквально дві хвилини. Огірочки нарізаю кубиками. Готові баклажани викладаємо в миску.

2. Подивіться які смажені баклажани у нас гарні. Огірки викладаю в об’ємну миску. Нарізаю томати взяла три середніх. Помідори нарізаю теж кубиком. Наступний у нас йде зелень з городу. У нас кінза, петрушка, кріп і базилік, всі принади літа, нарізаємо дрібно. Можна зелень по своєму смаку взяти, чому віддаєте перевагу, що вдома у вас є. Не забуваємо про баклажани, готові знімаю. Остання порція баклажанів у мене дожаривается.

3. Видавлюю пару зубчиків часнику в сковорідку. Щоб часник віддав свій аромат і в салаті не був надто яскравим. Трохи притупим його аромат. Вимикаю плиту. Зелень викладаю в салатник. Знімаю готові баклажани в місці з маслом і часником. Викладаючи і дам охолонути в принципі цей салат можна їсти як гарячим так і холодном.

4. При бажанні остиглі баклажани викладаємо в салатник. Велика порція виходить, перемішую. Перед самою подачею можна заправити сіллю і перцем зробіть це за смаком а також додати сметану Що ми зараз з вами і зробимо! Чудовий вечерю добавка до обеду!