Салат з тунцем, авокадо і яблуком

Смачний салат з тунцем, авокадо і яблуком 🐟🥑🍏 Дуже цікавий рецепт! Коли вперше його побачила, засумнівалася, чи сподобається мені. У підсумку, сподобалася так, що з’їла обидві порції відразу після зйомки 😂

Я не дієтолог, щоб сказати напевно, але салат здається досить легким. Ну, принаймні, не як олів’є 😁 Коли співаєш, не відчуваєш тяжкості, так і готувати його швидко і дуже просто. Зберігайте рецепт – якщо будете влаштовувати посиденьки на травневі свята, стане в нагоді. Чи не на травневі – мало приводів приготувати смачний салатик? Якщо спробуєте, поділіться потім враженнями 😉

Інгредієнти

Тунець консервований в олії – 1 банка (160 г)
Цибуля ріпчаста – 1/2 маленької цибулини (25 г)
Авокадо невеликого розміру – 1 шт.
Зелене яблуко невеликого розміру – 1 шт.
Сік лимона – 1 / 3 ч. л.
Мигдаль або волоські горіхи – 20 р
Майонез за смаком
Мелений чорний перець за смаком

Салат з тунцем, авокадо і яблуком покроковий рецепт

1. З тунця злити олію, рибу викласти в миску. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Авокадо чистити, видалити кісточку. У яблука вирізати серцевину. Авокадо і яблуко нарізати дрібними кубиками розміром ~5х5 мм.
2. класти цибуля, авокадо і яблуко до тунцу, додати лимонний сік, перемешать.
3. Горіхи подрібнити блендером (не в пил, повинні бути маленькі шматочки) і додати в салат. Заправити майонезом, приправити чорним перцем, перемішати і подавать.