Салат з яловичини, перцю болгарського, яєць і цибулі

Я думаю пора відкривати сезон салатів😄 Адже до Нового року залишилося не так багато, а мені ще треба встигнути відзняти для вас багато смачний салатів і закусок на святковий стіл. Перший готовий! Як зробити смачний Салат з яловичини, перцю болгарського, яєць і цибулі рецепт простий.

Інгредієнти

2шт ріпчастої цибулі (середнього розміру)
4шт відварених яєць
150гр відвареної яловичини
2шт болгарського перцю
150гр ковбаси(у мене 50/50, копчена і варена)
сметана (майонез) для заправки
сіль,чорний перець за смаком

Салат з яловичини, перцю болгарського, яєць і цибулі покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати півкільцями і залити окропом. Через 2 хвилини промити холодною водою і скропити лимонним соком(1 столова ложка).

2. Всі інгредієнти ріжемо соломкою і заправляємо сметаной.

3. Ну дуже смачний і ніжний салат виходить. Приготуйте обязательно.

Відео рецепт 👇