Салат з копченої червоної риби, помідорами, руколою, картоплею і сиром

Як смачно зробити Салат з копченої червоної риби, помідорами, руколою, картоплею і сиром простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– копчена червона рибка 150 гр
– Рукола
– Картопля відварна 1 великий
– Томати Черрі 10 шт
– Сир Фета 50 гр

Для заправки:
– 1/2 лимона (видавити сік)
– 1 чайна ложка зернової гірчиці
– 1 чайна ложка звичайної гірчиці
– 1 чайна ложка меду
– Щіпка солі
– 30 гр оливкової олії

Салат з копченої червоної риби, помідорами, руколою, картоплею і сиром покроковий рецепт

1. Томати Черрі нарізати навпіл, швидко обсмажити на рослинному маслі з додаванням прованських трав і солі. Рукколу помити обсушити і довільно викласти на тарелку.

2. Викласти зверху шматочки відвареної картоплі, червоної копченої рибки, припущені на сковороді томати ложкою додати шматочки Феты.

3. Інгредієнти для заправки з’єднати і акуратно ложкою розподілити по салату ) Всі салат готовий !) Ps: такий салат потрібно подавати відразу до столу , він не любить стояти. Тому не рекомендую готувати заранее.

Відео рецепт 👇