Як зробити смачний Салат Генеральський з яловичиною класичний рецепт простий. Ви помітили, які гарні назви салатів😁 Мій чоловік назвав його «Яловичина під шубою»😂 Він дуже смачний і зауважте, що якщо у оселедця під шубою використовується цибулю, то в цьому салаті часник. Дуже смачно, з доступних продуктів і без особливих заморочок. Я згадала, як в дитинстві чула «Ой яка вона господиня, стільки страв приготувала, такий стіл накрила!»😃і ніхто не робив акцент на складність страв. Так що беріть на замітку😁
Інгредієнти
Яловичина відварна-150-200 гр
Буряк-2 маленьких
Морква-2 маленьких
Яйце-2-3 шт
Сир твердий(можна плавлений твердий)-100-150 гр
Часник-5-6 зубч
Майонез
Салат Генеральський з яловичиною класичний покроковий рецепт
1. Щоб яловичина не була сухою, нарізати її потрібно теплою. Нарізаємо тонкою соломкою або дрібними кубиками. Додаємо майонез і 2-3 зубчики часнику, перемешиваем.
2. Варений буряк, моркву, Яйця і сир натираємо на тертці(окремо).У буряк додаємо майонез і 2-3 зубчики часнику, перемешиваем.
3. Потім викладаємо шарами: Яловичина. Сир. Майонез. Моркву. Майонез. Яйце. Майонез. Буряк. Прикрашаємо за бажанням, фантазії і переваги😁