Салат з руколи, сиру халумі, авокадо і ягід

Як приготувати смачний Салат з руколи, сиру халумі, авокадо і ягід рецепт простий. Цей салат – моя імпровізація, яка виявилася настільки вдалою, що гідна окремого поста. Та що там посту! Цей салат вартий опинитися в меню якогось солідного ресторану, настільки він гарний!😂 Спочатку я приготувала його з полуницею, але коли її сезон закінчився, зробила з лохиною – і це теж бомба!
Думаю, так само прекрасно підійде малина або персик, нарізану часточками.

Інгредієнти

Знадобиться на 2 порції:
Пучок рукколи
200 г ягід (полуниця, лохина, малина або персик)
1 авокадо
200 р сиру халумі
Чорний кунжут для посипання

Для заправки:
1 ст. л меду
0,5 ст. л діжонської гірчиці
1 ст. л бальзамічного соусу (не оцту)
1 ч. л лимонного соку
3 ст. л оливкової олії
Щіпка солі

Салат з руколи, сиру халумі, авокадо і ягід покроковий рецепт

1. На дно тарілки викласти рукколу, ягоди. ⠀ Авокадо нарізати слайсами, збризнути соком лимона і викласти на салат. ⠀ Сир нарізати на шматочки, обсмажити і викласти на салат. ⠀
2. Приготувати заправку: ⠀ В шейкері змішати всі компоненти заправки. Рівномірно полити салат. ⠀
3. Зверху посипати чорним кунжутом.

Відео рецепт 👇