Салат Мімоза з консервами горбуші, свіжим огірком, яйцем і картоплею

Як смачно зробити Салат Мімоза з консервами горбуші, свіжим огірком, яйцем і картоплею
класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– Горбуша 2 банки;
– Яйця с1 8 шт;
– Морква 1 шт;
– Картопля 4 шт;
– Огірок свіжий;
– Кріп;
– Майонез;
– Цибуля ріпчаста.

Салат Мімоза з консервами горбуші, свіжим огірком, яйцем і картоплею покроковий рецепт

1. Відварити яйця, картоплю і моркву очистити. Білки відокремити від жовтків. Натерти все на тертці. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Горбушу вийняти з банки, відокремити від кісток і розім’яти вилкой.
2. Викладаємо салат шарами: 1. Картопля. 2. Горбуша. 3. Цибуля ріпчаста. 4. Білок яєчний. 5. Моркву. 6. Жовток. 7. Прикрашаємо свіжим огірком і зеленью.

3. Кожен шар промазуємо майонезом.