Салат з мясом яловичини, перцем, кукурудзою та корейською морквою

Як зробити смачний Салат з м’ясом яловичини, перцем, кукурудзою і морквою корейської рецепт простий.

Інгредієнти

300 г яловичини
2 шт червоного перцю
1 шт зеленого перцю
1 б кукурудзи
100 гр корейської моркви
оливкова або соняшникова олія
1 пачка руколи
соус унагі (можна і теріякі)
сіль і перець за смаком

При бажанні:
будь-які горіхи для оформлення і насіння льону

Салат з м’ясом яловичини, перцем, кукурудзою і морквою корейської покроковий рецепт

1. Смужками розрізаємо відварну яловичину(я руками відокремила волокна ).
2. Обсмажуємо на олії яловичину і перець. Перемішуємо яловичину, перець, кукурудзу і морковь.
3. Руколу викладаємо на будь-який посуд (можна і на дошку) , зверху викладаємо наші обсмажені інгредієнти, поливаємо соусом унагі і побажанням додаємо горіхи, насіння м подаем.