Салат з нуту, перцю, руколи і оливок

Смачний, поживний і корисний! Салат з нуту, перцю, руколи і оливок простий рецепт.

Інгредієнти

•250г відвареного або консервованого нуту
•1 великий солодкий перець
•70г рукколи
•10 оливок
•зелений лук або 1 невелика цибулина
•орегано
•кунжут і/або насіння гарбуза
•3-4ст ложки оливкової олії
•1-2ст ложки бальзамічного оцту
•сіль

Салат з нуту, перцю, руколи і оливок покроковий рецепт

1. Помити і обсушити перці. Викласти їх на деко, застелене папером для випічки і поставити в духовку, розігріту до 220 градусів, на 30 хв (перевернути після 15 хвилин).

2. Залишити охолоджуватися. Перці почистити від шкірки і насіння, нарізати в длину.
3. У салатниці змішати рукколу, нут, перець, подрібнену зелену цибулю, оливки, насіння кунжуту та гарбуза, орегано.

4. Для заправки змішати бальзамічний оцет, з оливковою олією, посолити і трохи Збити виделкою. Заправити салат.

Відео рецепт 👇