Салат з яловичини, огірка, перцю і цибулі

Цей салат завжди змітають першим на святковому столі, м’ясо і овочі зі спеціями і соєвим соусом, що може бути ще смачнішим 😍 Як зробити Салат з яловичини, огірка, перцю і цибулі рецепт простий.

Інгредієнти

Яловичина – 400гр.
Огірок – 2шт.
Болгарський перець – 1шт.
Цибуля – 1шт.
Цукор – 0,5 ч. л.
Чилі – 0,5 ч. л.
Коріандр — 0,5 ч. л.
Часник – 2 зуб.
Соєвий соус – 4-5 ст. л.
Перець – за смаком
Оцет – 1 ст. л.

Салат з яловичини, огірка, перцю і цибулі покроковий рецепт

1. М’ясо, огірки, болгарський перець нарізаємо соломкою, цибулю півкільцями. Огірки посоліть, пам’ятайте руками і залиште на 15 хвилин, щоб вони дали сік. Сік зливаємо і додаємо цукор, червоний гострий перець, коріандр, чеснок.

2. Сковороду з невеликою кількістю рослинної олії, розігріваємо і обсмажуємо м’ясо приблизно 19-15 хвилин. Додаємо цибулю і обсмажуємо до готовності лука. Додаємо соєвий соус, чорний мелений перець і обсмажуємо ще пару минут.

3. Відправляємо гаряче м’ясо в салатник з огірками. Додаємо болгарський перець, оцет, перемішуємо, накриваємо кришкою і даємо салату настоятися 30 -60 хвилин. Перед подачею посипаємо кунжутом.

Відео рецепт 👇