Салат нісуаз з консервованим тунцем

Як смачно зробити Салат нісуаз з консервованим тунцем класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Салат НІСУАЗ дуже рекомендую на новорічний стіл. Він не побитий, смачний, ситний, готується легко, все можна підготувати заздалегідь і перед подачею на стіл тільки зібрати. Що, погодьтеся, дуже зручно.

Інгредієнти

Тунець консервований 1 банка
Припущена стручкова квасоля 100 г
Варені яйця 1 шт.
Маслини 4-6 шт.
Варена картопля 1 шт.
Салатні листя 100 г
Помідори черрі 5-6 шт.
Червоний лук 1/4 шт.

Заправка:
Зерниста гірчиця 5 р
Білий винний оцет 5 мл
Оливкова олія 30 мл
Лимонний сік 5 р
Щіпка цукру
Сіль за смаком

Салат нісуаз з консервованим тунцем покроковий рецепт

1. Для заправки змішати всі інгредієнти. У мисці змішати довільно нарізані салатні листя, стручкову квасолю, картоплю, черрі і червоний лук.

2. У центрі тарілки поставити миску з соусом, навколо викласти салат.

3. Зверху покласти маслини і шматочки яйца.

Відео рецепт 👇