Теплий салат з брокколі, беконом і пастою джирандоле

Як смачно зробити Теплий салат з брокколі, беконом і пастою джирандоле простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цікаве блюдо, легке в приготуванні, яке може виступати в ролі повноцінного вечері. Дуже пікантне, смачне і поживне. Обов’язково збережи цей чудовий рецепт і не забудь ❤️ ⠀ На мій погляд тут немає нічого зайвого, все гармонійно поєднується за смаком, а страва виглядає яскраво і апетитно.

Інгредієнти

Брокколі — 1 шт;
Фігурна паста — 100 г;
Часник — 4-5 зубчиків;
Бекон — 120 г;
Свіжий чилі — 1/2 шт;
Петрушка — жменя листя;
Чорний перець — щіпка;
Сир пармезан — 40 г;
Сіль — 3 ч. л.

Теплий салат з брокколі, беконом і пастою джирандоле покроковий рецепт

1. У каструлі довести до кипіння 1 літр води, додати 1,5 ч. л. солі, всипати пасту. Варити у відповідності з інструкцією до стану альденте, злити воду. ⠀ В іншій каструлі довести до кипіння 1 літр води, посолити 1,5 ч. л. солі, закинути брокколі, розділену на суцвіття протягом трьох хвилин (якщо варити довше, втратить текстуру і стане дуже м’якою).
2. Злити воду, просушити остигає каструлі. ⠀ Бекон нарізати дрібним кубиком. Листя петрушки не дуже дрібно нарубати. Сир пармезан натерти на дрібній тертці. Зубчики часнику розчавити ножем. З перцю чилі видалити насіння і перегородки, нарізати дрібною соломкою. ⠀

3. В воке (дуже зручно) або в сковороді обсмажити бекон до рум’яності (на 6 з 9) так, щоб при цьому витопився жир. ⠀ Додати часник і чилі, обсмажити пару хвилин, додати бланшовані суцвіття брокколі, відварену пасту, поперчити, перемішати пару хвилин, обсмажити все разом. ⠀

4. Потім додати натертий сир і нарубану петрушку, перемішати і відразу подавати. ⠀ Готуйте із задоволенням!

Відео рецепт 👇