Як смачно зробити Салат олів’є з кабачками, авокадо і огірками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Такий олів’є треба собі дозволяти в будь-який день року.
Інгредієнти
Огірки свіжі 2 шт. (за бажанням замінити один солоним)
Кабачок 1 шт.
Авокадо 1 шт.
Морква 1 шт.
Зелений горошок 1 чашка
Зелена цибуля
⠀⠀
Мигдальний майонез:
Мигдаль 1 ст. (замочити на 8 год.)
Часник 1-2 зуб.
чорна Сіль щіпка
Каррі (куркума) 1/2 ч. л.
Лимонний сік 1/2 шт.
Гірчиця насіння 1 ч. л.
Салат олів’є з кабачками, авокадо і огірками покроковий рецепт
1. Кабачок, огірок і авокадо почистити і порізати кубиками. Морквину частину потерти на тертці, а частина зробити кубиками. Порізати цибулю, додати горошек.
2. Головна фішка будь-якого салату – це звичайно соус. Олів’є не можливо уявити без майонезу. Але і майонез може бути ДРУГИМ.
3. Мигдальний майонез:
Все збити в блендері з невеликою кількістю воды.
Все збити в блендері з невеликою кількістю воды.
4. Такий майонез підійде до будь-якого салату, макаронів або в якості намазки на бутерброд.