Салат Тбілісі з яловичиною класичний та квасолею

Як зробити смачний Салат Тбілісі з яловичиною класичний і квасолею рецепт простий.

Інгредієнти

250 гр яловичина (відварена)
1 б квасоля червона консервована ( промити )
1-2 шт цибуля червоний
1 шт перець солодкий червоний
0,5 шт перець гострий
2 зуб часнику
80 гр горіхи волоські
кінза за смаком
0,5 год/л мілині-сунелі
олія оливкова, або соняшникова
3 с/л оцту 6% яблучний або виноградний
1 з/л цукрового піску
сіль за смаком
сушений базилік ( дрібку )

Салат Тбілісі з яловичиною класичний і квасолею покроковий рецепт

1. Щоб замаринувати цибулю, візьміть 3 ст. л. оцту + 200 мл кип’яченої охолодженої води, 1 ч/л солі і 1/л цукрового піску . Все це заливаємо на цибулю і маринуємо 10-15 хвилин. Поки маринується цибулю, наріжемо інші інгредієнти . Квасоля відкидаємо на друшляк, промиваємо водою і відправляємо в миску.

2. З болгарського перцю видаляємо насіння і ріжемо соломкою. Гострий перець акуратно дрібно рубаємо, потім часник і зелень. Змішуємо всі інгредієнти в мисці, потім волоський горіх подрібнюю в блендері і додаю до салату. Додаю хмели-сунели.

3. Я брала хмелі-сунелі дрібку, можете взяти трохи більше, за вашим смаком. Коли всі вже готова , зливаємо маринад , і цибулю додаємо до салату . В кінці я додаю дрібку сушеного базиліка і заправляю олій ( соняшникова чи оливкова).

Відео рецепт 👇