Як смачно зробити Салат олів’є з яловичиною і солоними огірками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні у нас салат «Олів’є» або «Московський»! А як ви його називаєте? Я потихеньку збираю новорічне меню, і перше, що у мене асоціюється з Новим роком – це салат Олів’є
Інгредієнти
– яловичина 400 гр
– картопля 3 шт.
– яйце 7 шт – морква 2 шт
– огірки солені 6-7 шт
– горошок 1 б
– кінза 1 пучок
– майонез
– перець мелений
Салат олів’є з яловичиною і солоними огірками покроковий рецепт
1. В першу чергу варимо м’ясо, так як воно вариться довше всіх інгредієнтів. Варене м’ясо остудити і нарізати. Картопля, морква і яйця відварити, остудити і нарізати кубиками.
2. Огірки нарізати і перекласти в миску щоб вийшла вся зайва рідина, можна навіть трохи віджати. (Робимо це для того, щоб салат вийшов сухий). У великій чашці змішуємо всі інгредієнти, в кінці додаємо нарізані огірки , зелень, перець , майонез і все перемешиваем.
3. Майонез можна використовувати домашній, на сторінці у мене є рецепт. Подавати салат можна як в глибокій піалі так і на плоскій тарілці за вашим бажанням. Всім привітного апетиту!
Відео рецепт 👇