Салат Цезар домашній як в ресторані простий рецепт.
Інгредієнти
Для курки:
½ курячої грудки
1ст.л оливково масла
2ст.л соєвого соусу
Прованські трави, паприка, спеції за смаком
Для соусу:
1ст.л майонезу
1ст.л сметани
1ч.л гірчиці (їдальня, не російська!)
30г пармезану
Сік лайма 2ч.л
Сіль/перець за смаком
Часник 1зубчік (в рецепті не додавала, мені не можна його)
Салат айсберг 150г
Помідори (скільки хочете)
Сир 20г (посипати понад)
Салат Цезар домашній як в ресторані покроковий рецепт
1. Прованські трави, паприка, спеції за смаком – змішати і маринувати 20-60 мин.
2. Обсмажити на розігрітій сковороді з двох сторін по 3-5 хвилин і відправити в розігріту духовку до 180С на 10 хвилин. Курочка виходить дуже соковита і приготовленная.
3. Для грінок – нарізати хліб, збризнути маслом, посипати спеціями (у мене копчена паприка). Сушити на сухий, розігрітій сковороді 5 мин.
Відео рецепт 👇