Салат Цезар з куркою, помідорами, сиром, сухарями і соусом справжнім простий рецепт.
Інгредієнти
Куряче філе 300 гр
салат Айсберг
Помідори Черрі (У класичному рецепті помідори не йдуть, але я люблю додавати для свіжості смаку
Білий хліб
Сир пармезан
Соус: на 2 порції
Яйце 1 шт
Анчоуси 2шт
Сіль , цукор 1/3 ч. л
Часник 1зуб
Гірчиця 0,5 ч. л
Лимонний сік 1ст.л
Сир пармезан 1 ст. л
Масло. ростить 100 мл
Салат Цезар з куркою, помідорами, сиром, сухарями і соусом покроковий рецепт
1. Ретельно пробити соус блендером. У 500 мл води додати 2 ч. л аромат. солі, викладаємо філе на 1 годину. У мисці змішуємо улюблені спеції і 1 ст. л рослинного масла. Виймаємо філе з води і маринуем.
2. Викладаємо у форму тільки не в скляну, а то лопне. Бо в духовці буде температура 250°. Розігріли духовку відправляємо туди куряче філе рівно на 15 хвилин, потім духовку вимкнути і залишити ще філе там на 1 годину, щоб воно просочилося соками і ароматами.
3. Готове філе тонко нарізати. Хліб нарізати кубиками, посипати ароматною сіллю, скропити раст. олією і в духовку при 180 гр на 15 мин.
Відео рецепт 👇