Салат з червоною рибою фореллю, рисом, огірком, яйцем і майонезом

Як смачно зробити Салат з червоною рибою фореллю, рисом, огірком, яйцем і майонезом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей салат обов’язковий до приготування! Дуже легкий смачний салат! Готую його вже роки три, з’їдається завжди першим. Можна приготувати шарами, можна і просто перемішати.

Інгредієнти

Форель с/в – 200 гр.
Рис відварний – 150 гр.
Огірок – 2 шт.
Яйце – 4-5 шт.
Сік лимона
Майонез
Сіль за смаком
Кунжут для прикраси

Салат з червоною рибою фореллю, рисом, огірком, яйцем і майонезом покроковий рецепт

1. Рибу наріжте шматочками, огірок соломкою, яйце покрошите.

2. На дно салатника укладіть форель, слідом яйце, огірок і рис, заправлений соком лимона.

3. Шари промажте майонезом, при необхідності посоліть. Зверху посипте кунжутом.