Тропічний салат з манго і авокадо і маракуйєю

Як зробити Тропічний салат з манго і авокадо і маракуйєю рецепт простий. Назву я цей салат «Тропікана» – мені здається дуже підходить – смачний, ароматний, швидко готується і виглядає святково. І ви були здивовані, що манго можна в салат:) і в салат і зробити манговий соус вінегрет можна і потрібно! Відразу напишу – якщо не любите чи немає в наявності авокадо і маракуї, то можна без них. Зберігайте рецепт, перешліть друзям, відео-процес гортайте в каруселі, ваші ♥️ мені будуть приємні, хоч ви завжди і забуваєте.

Інгредієнти

✔️2 упаковки мікс салату (добре, якщо в міксі буде рукола, і НЕ буде радичио (гіркий))
✔️1 манго кисло-солодке, не м’яке! В міру тверде. Воно повинно бути стиглим, але не розпадатися в пюре
✔️1 авокадо ( за бажанням)
✔️1 в’ялена качина грудка
✔️0,5 лайма
✔️2 жмені кедрових горіхів – обсмажити
✔️маракуйя 2 шт за бажанням
✔️заправка: залишки манго (приблизно 4я частина), залишки авокадо, 3 ст л олів масло, 1 неповна ст л соку лайма, цедра лайма, 1 чл діжонської гірчиці, 0,5 чл меду або 1 чл соусу солодкий чилі.
✔️зелень для прикраси

Тропічний салат з манго і авокадо і маракуйєю покроковий рецепт

1. манго очистити і вирізати кульки або порізати на однакові кубики, залишки скласти в склянку для соусу. З авокадо так само робимо кульки, збризнути соком лайма, перемішати і залишки авокадо додати до соусу.
2. Всі інгредієнти для соусу збити блендером, посолити за смаком, якщо потрібно додати кислоти або цукру. Смак повинен бути кисло-солодкий. Качку нарізати дуже тонко на просвет.
3. Мікс листя присолити, трохи полити оликовым маслом і повітряно перемішати, викласти на блюдо, зверху викласти соус, зверху згорнути і викласти шматочки утки.
4. Поверх розкладаємо кульки манго і авокадо – на них по трохи соусу, зверху маракуйю, посипаємо горішками, прикрашаємо зеленью.

Відео рецепт 👇