Салат з кіноа, апельсином і грейпфрутом простий рецепт. Соковитий, свіжий, вітамінний – ідеальний варіант для сльотавої осені. Дуже рекомендую!
Інгредієнти
✅кіноа – 150-200 г (відвареного)
✅грейпфрут – 1/2 шт;
✅апельсин – 1 шт;
✅авокадо – 1 шт;
✅огірок – 2 шт (невеликих);
✅салатний мікс – 2 жмені (~60г);
✅оливки – 1 ст. л. (за бажанням);
Заправка:
✅оливкова олія – 1 ст. л;
✅апельсиновий сік – 1 ст. л;
✅сіль.
Салат з кіноа, апельсином і грейпфрутом покроковий рецепт
1. Кіноа відварюємо до готовності. Грейпфрут і апельсин нарізаємо невеликими шматочками. М’якоть вирізаємо ножем між перепонок.
2. Виділився сік апельсина зберігаємо для заправки. Авокадо і огірок нарізаємо кубиками.
3. З’єднуємо кіноа, салатні листя, цитрусові, авокадо і огірки, за бажанням додаємо оливки і поливаємо заправкой.
Відео рецепт 👇