Салат з кіноа, квасоля, огірками, авокадо і шпинатом простий рецепт. Скажу чесно, я останні кілька місяців ходжу в сімейне кафе Андерсон заради цього салату, Тому вирішила приготувати вдома і поділиться з вами рецептом. Впевнена Вам теж сподобається!
Інгредієнти
Шпинат – 30 г
Авокадо – 1/2 шт
Огірок – 1 шт.
Лимон – 1/4
Кедровий горіх ~ 1 ст. л (обсмажений)
Кіноа ~ 80 г (відварений)
Зелений горошок (заморожений)- 50 г
Квасоля стручкова – 100 г
Соус: винний оцет – 1 ст л, соєвий соус – 1 ст. л., масло оливкове і кунжутне – 2 ст. л., цукор – 1 год л, діжонська гірчиця – 1(2) ч. л (перевірте на смак)
Салат з кіноа, квасоля, огірки, авокадо і шпинатом покроковий рецепт
1. Зелений горошок залити окропом на пару хвилин, остудити в холодній воді. Таким же способом готуємо стручкову фасоль.
2. В відварну кіноа по інструкції приготування, додати сіль, лимонний сік, оливкова олія. Перемешать.
3. Нарізати огірок. На велику тарілку викласти всі інгредієнти, як на відео. Полити соусом.