Салат з крабами, грейпфрутом, авокадо і айсбергом

Як зробити смачний Салат з крабами, грейпфрутом, авокадо і айсбергом рецепт простий. Ніби ще в минулому житті мені подарували упаковку натуральних крабів…. І ось що я вам скажу – якщо раптом вам вже в новій реальності пощастить стати володарем натуральних крабів, то ось просто закликаю вас, зробіть собі цей салат. На мій смак — це самий вишуканий салат з усіх, що я пробувала.
Але з ним ніяких компромісів, ніяких крабових паличок, замість натуральних крабів, листя салату повинні бути хрусткими і відмінними, авокадо м’яке і прекрасне, грейпфрут стиглий і солодкий. Соус з оливкової олії з лимонним соком ідеально доповнять свіжість і соковитість. Салат, як з ресторану, це абсолютно точно! Навіть не знаю, що тут ще сказати. Пригнічена, розчавлена, спустошена, втрачена.

Інгредієнти

(на 2 порції):
листя салату Айсберг (або аналогічні) — 3 жмені, авокадо — 1 шт, краб натуральний (фаланги) — 20 шт, грейпфрут рожевий — 1 шт., сік 1/4 лимона, 7 ст. л. оливкової олії, сіль, перець для заправки.

Салат з крабами, грейпфрутом, авокадо і айсбергом покроковий рецепт

1. В невеликій скляній баночці змішати оливкову олію, лимонний сік , сіль, перець, закрити кришкою і добре потрясти — вийде емульсія. Соус готов.
2. Листя салату викласти на тарілку. Зверху викласти розділені на шматочки фаланги краба. Грейпфрут почистити, часточки розділити, очистити їх від білих пленочек.

3. Додати шматочки грейпфрута в салат. Авокадо почистити, порізати дольками. Зверху полити соусом, злегка перемешать.