Як зробити дуже смачний домашній Смачний гуляш із яловичини на сковороді з підливою рецепт простий.
Інгредієнти
Яловичина
Моркву
Цибуля ріпчаста
Бульйон або вода
Сіль
Спеції
Борошно-2-3 ст. ложки
Смачний гуляш із яловичини на сковороді з підливою покроковий рецепт
1. Яловичину нарізати на середні шматочки і обсмажити на соняшниковій олії з усіх боків. Потім додати цибулю та моркву і трохи обсмажити все вместе.
2. Далі додаємо просіваючи борошно і перемішуємо. Солимо, перчимо. Потім заливаємо бульйоном або водою і тушкуємо на повільному вогні 1-1,5 часа.
3. В кінці можна додати часник і зелень за бажанням. М’ясо просто тане у роті. Приємного апетиту!!!!!
Відео рецепт 👇