Смаженки з ковбасою і сиром білоруські в духовці

Неймовірно ніжні білоруські смаженки. Тісто просто як пух 👌 Я не новечек в випічки, але цей рецепт мене покарил, це просто треба пробувати 👍 Домашні смаженки з ковбасою і сиром білоруські в духовці в домашніх умовах простий рецепт.

Інгредієнти

Тісто:
200 мл тепле молоко
2 ст л цукор
5 г сухі дріжджі (1 чол)
350 – 400 г борошно (2 ст л для опари)
1 яйце
100 мл рослинне масло

Начинка:
200 г ковбаса
200 г сир
2 яйця (пол жовтка залишаємо на мастило)
Зелень за бажанням

Смаженки з ковбасою і сиром білоруські в духовці покроковий рецепт

1. Спочатку робимо опару, змішуємо тепле молоко, 2 ст л борошна і цукор. Як тільки опара підійде, додаємо яйце, борошно і рослинне масло.

2. Замішуємо тісто і через годину вона вже добре поднимется.

3. Для Начинки змішуємо яйця, ковбасу і сир. Випікаємо смаженки при 180° 20 – 25 мин.

Відео рецепт 👇