Сирні панкейкі на молоці

Як зробити Сирні панкейкі на молоці рецепт простий. Сьогодні у моєї мами день народження. У нас різниця у 32 роки. Ми дуже схожі і зовсім різні. Ми частіше мовчимо, ніж говоримо по душах. Я рідко дзвоню і вона від цього сильно переживає.
Ми рідко куди вибираємося разом і довго не бачимося. Я багато їй не зможу розповісти, хоча вона, знаю, цього дуже бажає. Я не змогла виправдати її надій і очікувань (та про що говорити, якщо я і до своїх-то поки не добралася) і зросла тієї, хто я є…
Але у неї тепер живе мій кіт, який став членом їх сім’ї. Я можу без сумнівів залишити сина з батьками, ні про що не турбуючись. Вона так само любить Месників, Тора і розуміє, чому я дивлюся Локі. І я завжди буду пам’ятати, що найтепліше на світі – це втупитися в обійми мами, коли тобі три.

Інгредієнти

⠀2 яйця
⠀180г сиру
⠀2-3ст.л. цукру
⠀сіль
⠀100г молока
⠀120г борошна
⠀1ч.л. розпушувача
⠀2ст.л. рослинної олії

Сирні панкейкі на молоці покроковий рецепт

1. Сир розтерти з цукром і яйцями. Влити молоко, размешать.

2. Борошно з’єднати з розпушувачем і сіллю. Всипати до маси, перемішати. Влити олію і знову перемешать.

3. Смажити на прогрітій сковороді без масла. Смажити на повільному вогні, щоб оладки добре прокинулися, з двох сторон.