Сирні паски з глазурю

Сирні паски з глазур’ю рецепт простий 🍓 Самий смачний і соковитий варіант куличика.

Інгредієнти

На 2 паски форми 9*9:

Вершкове масло 90 р
Цукор 90 р
Яйце 2 шт (С1)
Сир 180 р
Борошно 130 г
Розпушувач 1/2 год л
Сушена журавлина 40 р

Для глазурі:
Білок 1 яйця (С1)
Цукрова пудра 70-80 г (я робила погустіше)
Лимонна кислота маленька щіпка

Сирні паски з глазур’ю покроковий рецепт

1. Масло кімнатної температури збиваємо з цукром. Додаємо яйця і перемішуємо. Сир перетираємо через сито або подрібнюємо за допомогою заглибного блендера. Додаємо до яєчної маси. Просіваємо борошно з розпушувачем і перемешиваем.

2. Додаємо до тіста журавлину. Якщо ягоди великі, то її можна поділити на 2-3 частини. Також можна використовувати цукати, сухофрукти. Викладаємо тісто по формах, щоб було трохи більше половини, тісто добре поднимется.
3. Випікати в розігрітій духовці до 180 гр 40 хв. Для глазурі змішати білок, цукрову пудру і лимонну кислоту. Збиваємо до отримання білої, густий і глянсовою массы.

4. Паски змащуємо глазур’ю і прикрашаємо. Я прикрасила сублімованої малиною, драже і мигдалевими пелюстками. Вийшло дуже просто і красиво.

Відео рецепт 👇