Сирні сирники на рисовому борошні на сковороді

Сирні сирники на рисовому борошні на сковороді простий рецепт 🤤. У вас вийдуть соковиті всередині і хрусткі зовні сирники, обов’язково спробуйте приготувати, це дуже смачно і просто.

Інгредієнти

•Сир – 360 р.
•Борошно рисова – 80 р.
•Цукрова пудра – 60 р.
•Яйце – 1 шт.
•Сіль – щіпка
•Ванільний екстракт – за бажанням

Топінги:
•Полуниця
•Лохина
•Фізаліс
•Сметана
•Малинове варення
•Карамельний сироп
•Кокосова стружка
•Листя м’яти

Сир слід взяти максимально сухий, трохи розсипчастий і жирністю не менше 5%.

Сирні сирники на рисовому борошні на сковороді покроковий рецепт

1. В зручній ємності сир змішуємо з яйцем, дрібкою солі, рисової борошном і цукром, за бажанням можете додати ванільний екстракт. Замішуємо тесто.

2. З отриманої маси сформувати в руках щільні кульки по 50-60 грамів.
Кулька злегка обкачати в борошні і за допомогою гуртки закручуючи надати форму, потім широким ножем постукати по сирнику зверху. Виходить симпатичний високий бочонок.

3. На сковороді розігріємо рослинне масло з невеликим шматочком вершкового і обсмажимо сирники протягом 3 хвилин з одного боку, після чого перевертаємо сирники і накриваємо сковорідку кришкою і смажимо ще 2-3 хвилини. У духовку прибирати не стоит.
4. Подавати сирники найкраще зі сметаною, ну а інше на ваш смак – ягоди, варення, джем, мед.

5. Сир слід взяти максимально сухий, трохи розсипчастий і жирністю не менше 5%. Якщо сир вологий, то борошна може знадобитися більше, якщо сухий, то мало меньше.

Відео рецепт 👇