Сирні пудинги в духовці – рецепт для зайнятих! Мені подобається, що все змішав з вечора, вранці додала борошна, виклала і в духовку, а поки своїми дідами займаєшся. З цієї порції вийде багато, я роблю зазвичай півпорції. Як зробити Сирний пудинг в духовці з родзинками рецепт простий.
Інгредієнти
✔️Сир 600г
✔️яйця 5 шт
✔️ванільний цукор 1чл
✔️щіпка солі
✔️цукор 9 ст л
✔️розпушувач 3 чл
✔️сметана 300 г
✔️манка 9 ст л з гіркою
✔️родзинки 100 гр(запарити окропом)
✔️борошно 3 ст л
✔️опціонально: шоколад, кокос(у мене була десертна суміш з насінням і кокосом)
Сирний пудинг в духовці з родзинками покроковий рецепт
1. Сир я пробиваю блендером, потім до нього додати всі інгредієнти, крім борошна і Добре вимісити. Прибираю в холод на кілька годин або на ніч. Вранці додаю борошно Викладаю у формочки по 1 ст ложці, на 3/4 форми, при бажанні можна додати в центр шоколад.
2. При формуванні пудингів дивіться, щоб не визирав родзинки, а то буде горіти. Зверху я проходжу по пудингам мокрою ложкою, вирівнюючи поверхность.
3. Випікати при 180С до готовності і підрум’янення, протыкайте дерев’яною зубочисткою, повинна бути сухою. Приблизно 25 хв йде у мене. Подаю теплими зі сметаною, згущеним молоком, варенням. Приємного апетиту!
Відео рецепт 👇