Як смачно зробити Теплий салат з качкою і руколою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я сервірували на плоскій тарілці. Але краще це робити в глибокому салатнику, щоб добре перемішати, з’єднавши всі смаки і дати трохи настоятися перед подачею. Так само можна додати сир Dorblu і кедрові горішки. Ну і якщо немає філе качки, то можна замінити на філе індички або курки.
Інгредієнти
Філе качки 2 шт
Листя салату
Черрі
⠀
для заправки:
апельсиновий сік 60 мл
червоний винний оцет 3 ст. л
оливкова олія 2 ст. л
мед 2 ч. л
діжонська гірчиця 1,5 ч. л
Теплий салат з качкою і руколою покроковий рецепт
1. Філе посолити, поперчити, влити оливкову олію. Перемішати і дати трохи постояти. Заправка. Змішайте всі інгредієнти в ємності з щільно закривається кришкою. Добре струсіть і приберіть в холодильник. Перед вживанням ще раз струсніть. На добре розігрітій сковороді без олії обсмажуємо філе, за дві хвилини з кожної стороны.
2. Перекладаємо на деко застелений фольгою і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку на 8 хвилин при температурі 190 градусів. Час можна коригувати, в залежності від того, який прожарювання м’ясо ви хочете отримати. Ми любимо трохи розовое.
3. Поки філе запікається, на тарілку викласти листя салату, додати нарізані на половинки чері, полити заправкою, відставити сторону.
4. Дістаємо готову качину грудку з духовки і даємо їй охолонути до теплого стану. Нарізаємо філе тонкими скибочками. І викладаємо на тарілку. Поливаємо цитрусової заправкой.
Відео рецепт 👇