Теплий салат з курячою печінкою, перцем і морквою

Як зробити смачний Теплий салат з курячою печінкою, перцем і морквою рецепт простий.

Інгредієнти

Печінка куряча⠀
Солодкий перець (краще різного кольору)⠀
Морква по-корейськи⠀
Цибулю і масло для смаження⠀
Лимонний сік за бажанням. ⠀

Теплий салат з курячою печінкою, перцем і морквою покроковий рецепт

1. Печінка нарізаємо довільними шматочками, як любите. Обсмажуємо на рослинному маслі з цибулею не більше 20 минут.
2. Чим довше готується печінка, тим жорсткіше вона буде. Але і сирої не повинна бути. Солимо перчимо за смаком. ⠀
3. Викладаємо в глибоку миску, поливаємо лимонним соком. Далі, додаємо перець нарізаний великими скибками, і морква. Перемішуємо, і готово.