Салат з буряком, яйцем, огірками і консервованим тунцем

Як смачно зробити Салат з буряком, яйцем, огірками і консервованим тунцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✅ Буряк – 2 шт
✅ Огірки солоні -3 шт
✅ Яйця – 4-5 шт
✅ Рибні консерви
✅ Часник – 1 зубчик
✅ Майонез
✅ Перець чорний мелений
✅ Цибулю зелений

Салат з буряком, яйцем, огірками і консервованим тунцем покроковий рецепт

1. Для початку підготуємо інгредієнти. Буряк відварюємо, а краще буде запекти її у фользі. Якщо немає часу, можна і приготувати в мікрохвильовій печі. Натираємо буряк і огірки на крупній тертці. Добре віджимаємо, щоб не було зайвої жидкости.

2. Додаємо майонез, часник пропущений через прес, чорний мелений перець. Перемішуємо. Викладаємо першим шаром. Можна збирати салат на такому плоскому блюді як у мене, але краще в глибокому салатнику, так як сік все одно виступає через время.

3. Зверху викладаємо консервовану рибку. У мене був рубаний тунець у власному соку. Злегка змащуємо майонезом. Прям крапельку. Зверху варені яйця, натираємо їх на середньої або дрібної тертці і викладаємо рівним слоем.

4. Робимо тоненьку сіточку з майонезу. Салат я не солю, на мій погляд всі продукти і без того соленые.

5. Зверху посипаємо зеленою луком.

Відео рецепт 👇