Теплий салат з картоплею, редискою, спаржею і бринзою

Як зробити смачний Теплий салат з картоплею, редискою, спаржею і бринзою рецепт простий.

Інгредієнти

✅300 г картоплі
✅3 редиски
✅100 г молодої спаржі (можна замінити на квасолю)
✅80 г бринзи
✅150 г листя салату
✅ Щіпка солі, перцю-паприки і прованських трав

Для заправки:
✅1 ст. л. оливкової олії
✅1 ч. л. меду
✅1 ч. л. діжонської гірчиці
✅1 ч. л. лимонного соку

Теплий салат з картоплею, редискою, спаржею і бринзою покроковий рецепт

1. Картоплю промиваємо, нарізаємо на половинки або четвертинки. Додаємо спеції, скроплюємо оливковою олією і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку хвилин на 30 до готовности.
2. Молоду спаржу обсмажуємо на оливковій олії протягом 5 хвилин до готовності. Змішуємо всі інгредієнти для заправки. Редис нарізаємо тонкими слайсами за допомогою овочерізки. Бринзу нарізаємо кубиками.
3. З’єднуємо всі інгредієнти, заправляємо соусом і прикрашаємо слайсами редиски. Салат подаємо теплим, при бажанні можна прикрасити бальзамічним оцтом. Виходить дуже смачний і одночасно ситний салатик.