Томатне лечо з перцем болгарським на зиму простий рецепт.
Інгредієнти
Перець – 1 кг
Томати – 1 кг
Цукор – 2/3 склянки (70-80 гр.)
Сіль – 2/3 ст. л.
Олія – 2/3 склянки
Оцет 9% – 2/3 склянки
Томатне лечо з перцем болгарським на зиму покроковий рецепт
1. Перець очищаємо і нарізаємо довільно. Помідори нарізаємо шматочками і подрібнюємо. Томатний сік відправляємо в кастрюлю.
2. Додаємо сіль, цукор, рослинна олія. Як тільки томатна маса закипить додаємо перець і варимо 15 минут.
3. В кінці варіння додаємо оцет, добре перемішуємо і перекладаємо в чисті стерильні банки. Перевертаємо і залишаємо під шубою до остывания.
Відео рецепт 👇