Торт з чорносливом і вершковим кремом з маскарпоне

Як смачно зробити Торт з чорносливом і вершковим кремом з маскарпоне простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Крем:
Маскарпоне-600 гр.,
вершки-400 мл,
ваніль,
цукор – за смаком
волоські горіхи-400 гр.

Тісто:
Борошно – 500 гр.,
Цукор – 100 гр.,
Яйця-4 шт.,
Масло вершкове – 200 гр.,
Сметана – 200 гр.,
Сода – 1,5 ч. л.

Торт з чорносливом і вершковим кремом з маскарпоне покроковий рецепт

1. Збиваємо вершки, додаємо сир, цукор за смаком, ваніль і в кінці подрібнені волоські горіхи. Попередньо замочити чорнослив для прошарку. Кількість за смаком. Борошно змішати з содою, в окремій мисці збиваємо яйця з цукром до бела.

2. Додаємо розтоплене вершкове масло і сметану, добре збиваємо. В отриману суміш додаємо сухі інгредієнти перемішуємо, вимішуємо тісто. Ділимо його на 10-12 частин, формуємо кульки, кожен тонко тонко розкочуємо. Тісто кладемо на пергамент (я розкачувала тісто діаметром 24 см), наколюємо тісто виделкою, випікаємо кожен корж при 180 градусах 7-10 мин.
3. Коржі потрібно просочити! У мене вода і ванільний цукор! Далі збираємо торт : корж, крем, подрібнений чорнослив і повторюємо. Торт прикрашаємо подрібненими волоськими орехами.