Пісочний пиріг тарт з ревенем, полуницею і мигдальним кремом

Як зробити смачний пісочний пиріг тарт з ревенем, полуницею та мигдальним кремом рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Мигдальний крем
50 г м’якого вершкового масла
50 г цукрова пудра
1 яйце
50 г мигдальної муки ( або Фундучной)
2 мл Рому
5 г кукурудзяного крохмалю

Пісочне тісто
150 г м’якого вершкового масла
95 цукрова пудра
1 г солі
30 г мигдальної муки
60 г яйця
250 г борошна пшеничного

Суміш для покриття – 1 жовток + 1 ст/ л вершків

Пісочний пиріг тарт з ревенем, полуницею і мигдальним кремом покроковий рецепт

1. Мигдальний крем
У невеликій мисці змішайте розм’якшене вершкове масло і цукрову пудру. Потім додайте збите яйце. Потім мигдалеву борошно (або фундучную), ром і кукурудзяний крахмал.
2. Пісочне тісто. У чаші міксера змішайте До-образною насадкою масло кімнатної температури з цукровою пудрою, мигдальною борошном, сіллю і яйцем. Увімкніть кухонний комбайн на середній швидкості, поки суміш не стане однорідною. ⠀ Додайте борошно пшеничне і місіть на середній швидкості. Найкраще замішувати як можна менше і зупинитися, як тільки борошно додасться в смесь.
3. Чим більше ви перемішуєте, тим більш розсипчастим, важким для роботи і ламким при запіканні буде тісто. Загорніть тісто у харчову плівку і залиште відпочивати не менше 1 години на холоді. Викладіть тісто у формі. Заморозьте. Викладіть мигдальний крем і випікайте тарталетка прямо з ним. При температурі 170 ° 20 хвилин до трохи золотистого кольору. Потім дістаньте, покрийте пензликом для блиску пісочне тісто. І відправте в піч ще на 10 минут.

4. Начинка полуниця ревінь. Кількість начинки на ваш розсуд. Ревінь і полуницю нарізати, засипати цукром і поставити на маленький вогонь. Постійно помішуючи, Дочекатися, поки ревінь не стане м’яким. Пробити блендером. ⠀ Дати охолонути і нанести на ТАРТ з мигдальним кремом. Поставити в мороз. Потім прикрасити ванільним ганашем і ягодами за желанию.