Сирні паски з рисової і кукурудзяної борошном

Сирні паски з рисової і кукурудзяної борошном рецепт простий. Вийшов обладнаний м’якуш! Ніжний, повітряний і соковитий. 👍🏻

Інгредієнти

60 г вершкового масла
180 г сиру (у мене 5%)
1 яйце і 1 білок
90 г сухофруктів
30 г горіхів
25 г рисового борошна
25 г кукурудзяного борошна
5 г розпушувача

Сирні паски з рисової і кукурудзяної борошном покроковий рецепт

1. Масло розтопити. Додати сир, яйце і білок. Пробити заглибним блендером. Сухофрукти і горіхи нарізати. Додати в сирну суміш борошно, розпушувач, сухофрукти та горіхи. Перемешать.

2. Викласти тісто на невеликі паперові форми для пасок. У мене вийшло 3 шт. по 4 см в діаметрі з цієї кількості інгредієнтів. Мої формочки було написано, що не потрібно змащувати маслом, до них нічого не прилипло.

3. Запікала на 170С 50 хвилин. Посипати горіхами перед випічкою була так собі ідея, так як вони стали горіти через 30 хвилин і я накрила шапочки фольгой.

Відео рецепт 👇