Трикутні голубці з капусти з фаршем простий рецепт.
Інгредієнти
на 10-12 шт:
Капуста 1 середній качан
Фарш 400 гр
Морква 100 гр
Зелень 30 гр
Цибулю 50 гр
Рис 70 гр
Рослинна олія для смаження 30-50 мл
Соус:
Ряжанка 400 гр
Куркума 1 ч. л.
Часник 2 зубчики
Сіль, перець за смаком
Сметана при подачі
Трикутні голубці з капусти з фаршем покроковий рецепт
1. В мисці з’єднуємо фарш, дрібно нарізаний цибулю, моркву і зелень, зварений до напівготовності рис, сіль і перець. Перемішуємо. У ошпарених капустяного листя вирізаємо жорстку серцевину і розрізаємо лист пополам.
2. На край листа кладемо начинку і загортаємо так, щоб вийшов трикутник… ну «трилубец». Обсмажуємо голубці з двох сторон.
3. Готуємо соус: у ряжанку додаємо куркума, часник і сіль, перемішуємо і заливаємо в трилубцы сковородке.
4. Закриваємо кришкою на 20-25 хв і готуємо на середньому огне.
Відео рецепт 👇