Турецький листковий хліб з сиром фета простий рецепт в духовці.
Інгредієнти
Обсяг склянки 200 мл
Обсяг чайного склянки 100 мл
1 склянку теплої води
1 склянку теплого молока
10 гр. быстрораств. дріжджів
8 гр солі
600 гр. борошна
Для змазування:
125 г слив. масла
1 чайний стакан ростить. масла
Начинка:
сир фета (200гр)
Додатково:
1 яєчний жовток
Турецький листковий хліб з сиром фета покроковий рецепт
1. Змішати всі інгредієнти для тіста, потроху додати борошно, замісити м’яке тісто, накрити і залишити підніматися. Перемішати вершкове і рослинне масло. Тісто розділити на 3 частини, розкачати змастити, посипати сиром, покласти інше розкатане тесто.
2. Також змастити, посипати сиром і покласти наступне розкатане тісто. Ще раз змастити і посипати сиром. Скласти як на відео і змастити. Покласти на деко з папером для випічки, накрити і залишити на 15 минут.
3. Потім, збільшити руками, змастити жовтком. Готувати в духовці при 190 град., до золотистого кольору. Після, накрити і дати постояти 10 минут.
Відео рецепт 👇