Вершкове тахін какао з рослинного молока

Вершкове тахін какао з рослинного молока простий рецепт.

Інгредієнти

200 мл рослинного молока (наприклад конопояное або мигдальне)
1 ст. л. тахін
2 ст. л. сирого какао-порошку
Щіпка солі
1-2 ч. л. какао-масла
1 ч. л. сиропу – за бажанням (кленовий або топінамбура)

Вершкове тахін какао з рослинного молока покроковий рецепт

1. Додайте в каструлю молоко, тахін, какао-порошок і сироп, якщо використовуєте. Нагрійте на середньому вогні, постійно помішуючи. Коли молоко почне утворювати маленькі бульбашки (досягне температури близько 60 C), вимкніть огонь.
2. Додайте залишилися інгредієнти і збийте блендером (або використовувати блендер) до густоти і кремової консистенції. Спробуйте, відрегулюйте за сладости.
3. Налийте в найкрасивішу кухоль і насолоджуйтеся 🥰 ⠀ Це какао дуже ситне, додаткові солодощі до нього не знадобляться 😁👌🏻