Полуничний глінтвейн з медом

Як смачно зробити Полуничний глінтвейн з медом простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. А ви взагалі бачили погоду за вікном? В такий час зовсім нікуди не хочеться виходити з дому, але смачного хочеться, тому запасіться продуктами і готуйте улюблені страви кожен день!
А щоб вас вдома гріло не тільки центральне опалення та в’язані шкарпетки, зберігайте рецепт цього пряного глінтвейну, він вам ще знадобиться

Інгредієнти

На 1 літр нам знадобиться:
🍷 Бадьян — 4 шт
🍷 Кориця — 2 палички
🍷 Кардамон — 2 шт
🍷 Запашний перець — 4 шт
🍷 Апельсин — 1/2 шт
🍷 Полуниця з/м — 100 гр
🍷 Мед за смаком

Полуничний глінтвейн з медом покроковий рецепт

1. На сковорідці прожарюємо спеції, так вони краще розкриються, а глінтвейн вийде нескінченно ароматним! Вливаємо Вино в сотейник і нагріваємо, але не кип’ятимо. Це дуже важно.
2. Закидаємо всі спеції, порізаний апельсин і полуницю. Хвилин 15 прогріваємо на середньому вогні і після даємо ще трохи постояти під крышкой.
3. В кінці додаємо мед за смаком. Гріємося теплим напоєм під душевні фильмы